Zakaj k zobozdravniku na Hrvaško?

  • Na tisoče zadovoljnih pacientov iz cele Evrope
  • Naše klinike izvajajo najmodernejše dentalne posege
  • Klinike opremljene z najmodernejšo stomatološko opremo

Povprašajte o ponudbi


Izkušnje pacientov

Ciao čudovitim puncam in odličnim fantom! Zobje, ki ste mi jih namestili, so odlični in vedno bolj jih čutim kot svoje naravne zobe. Svojim prijateljem in znancem konstantno razlagam o vas in mislim, da vas bodo nekateri izmed njih tudi obiskali, ker ste po mojem mnenju zares sposobni in profesionalni.
Želim si, da bi vam moji otroci bili karakterno podobni, toda žal so, kot večina mladih dandanes, leni in neambiciozni.
Poseben pozdrav vsakemu izmed vas.

Antonio, Salerno (Italija)

Topli pozdrav celotni ekipi. Vsi ste bili prijazni in prisrčni, pomagali ste mi in me pomirili, ko sem bil v skrbeh. Počutil sem se zelo lepo. Hvala in … na svidenje. Prisrčen pozdrav ….

Demetrio, Roma (Italija)

Šele danes smo uspeli prebrati pošto in so nas prijetno presenetile vaše lepe želje, tudi mi vam želimo vse najboljše. Čeprav smo se vrnili v Italijo že pred meseci, še vedno se vas radi spominjamo in smo srečni, da smo vas spoznali. Ste osebe, ki jih krasi sposobnost, resnost, korektnost in simpatičnost. Srečni smo, da smo lahko sodelovali z vami in se veselimo vrnitve na Hrvaško ne le zaradi zdravstvenih razlogov, temveč tudi zaradi ponovnega snidenja. Še en velik pozdrav in najboljše želje za novo leto, ki naj vam prinese vse najboljše. Upamo, da ne bo vremenskih nevšečnosti in da se bomo lahko kmalu vrnili.

Franco e Norma, Nettuno (Italija)

V povezavi z našim nedavnim srečanjem in začetkom posega vam moram izraziti poklon glede vaše profesionalnosti in organizacije, ki ste jo pokazali. Prisrčni pozdravi.

Gianni, Cento (Italija)

Želela bi se le zahvaliti za sprejem, namestitev in vse kar ste storili za naju. Počutila sva se kot doma in v vsaki situaciji ste vedeli kako nama ustreči. Hvala! Hvala še enkrat celotnemu osebju za izjemno delo in prisrčnost. Pozdrav vsem!

Giovanna e Antonino, Udine (Italija)

Sem zadovoljna z opravljenim delom. Celotno osebje je bilo prijazno, strokovno in vedno na voljo; cena je bila odlična, tako kot način dela, sprejem, namestitev … povsem primerno za priporočilo.

Stefania, Livorno (Italija)

V teh prazničnih dneh vam želimo vesel božič in srečno novo leto. Zahvaljujemo se vam za prijaznost, gostoljubnost in prisrčnost, ki ste nam jo namenili … nasvidenje v kratkem!

Gaetano, Castelfiorentino (Italija)

Ciao vsem. Hvala še enkrat, ker ste mi omogočili, da spet lahko jem in se smejem, toda predvsem da normalno jem. V čim krajšem času vam bom javil kdaj pridem s soprogo. Pojavilo se je še nekaj oseb, ki imajo težave z zobmi in bi se rade pridružile. Javil vam bom, ko bom izvedel kaj več.

Silvio, Stresa (Italija)

Prej in po posegu

Prej in po posegu 1 Prej in po posegu 2 Prej in po posegu 3 Prej in po posegu 4 Prej in po posegu 5 Prej in po posegu 6